Mozifilm készül a legendás Puskás Ferencről

MTI/NLCafé | 2017. Április 07.
Mozifilmet forgat Andy Vajna a legendás futballistáról, Puskás Ferencről. Ráadásul a filmet az Elemi ösztön forgatókönyvét jegyző Joe Eszterhasszal közösen készítik. Hogy nagyszabású produkció lesz, az egy pillanatig sem kétséges.

A legendás futballistáról, Puskás Ferencről készít filmet Andy Vajna producer és Joe Eszterhas, a világhírű magyar származású amerikai forgatókönyvíró.

Andy Vajna hosszabb ideje gondolkodott az ötleten, hogy izgalmas, a közönség számára is érdekes és vonzó mozifilmet készítsen a leghíresebb magyar labdarúgóról. Joe Eszterhas pedis máris hozzálátott a film forgatókönyvéhez. “Joe-val remek csapat vagyunk, több filmet készítettünk már közösen, legutóbb a Szabadság, szerelem filmen dolgoztunk együtt” – mondta Andy Vajna.

Joe Eszterhas magyar származású amerikai író és producer nevéhez olyan filmek köthetők, mint az Elemi ösztön, a Flashdance, a Music Box vagy épp a Showgirls. Joe Esterhas szerint “Puskást a világon mindenhol ismerik, sok helyen még a mai napig Magyarországról Puskás neve jut először az emberek eszébe. Itt volt az ideje, hogy Puskás Ferenc életéről mozifilm készüljön. Egyelőre dolgozunk az ötleten, sok a nyitott kérdés, de mindenképpen nagyszabású nemzetközi, magánfinanszírozású produkcióban gondolkodunk.”

Izgalmas mozifilmet készít Puskás Ferenc életéről Andy Vajna és Joe Eszterhas
Exit mobile version