5+1 tipp, hogy felejthetetlen legyen az esküvőd

nlc | 2017. Május 08.

1. Ragyogó ruha

Mindennek az alapja a ruha. Ha minden máson spórolsz is, ezen egyszerűen tilos! Ez a ti napotok. Fontos, hogy olyan csodálatosan érezhesd magad, amilyennek korábban talán még soha. Mit szólnál egy designer ruhához? A Je Suis Belle lélegzetelállító LED-es ruhakölteményében biztosan be fogod ragyogni az éjszakát.

 2. Királynői belépő

Nem vitás, hogy már a menyasszonyi ruhának köszönhetően minden szem rád fog szegeződni, azonban megértjük, ha ennél még több figyelemre vágysz. Mit szólnál, ha egy látványos luxusautóval gördülnétek be a nagy napon? Egy tűzpiros Teslától garantáltan leesik majd a násznép álla.

 

3. Fenséges lakoma

Az este egyik legfontosabb eleme a vacsora, ami nemcsak elkápráztatja a vendégek ízlelőbimbóit, de ellensúlyozza is a koccintgatás okozta bódulatot. Legyetek merészek, és találjatok ki egy igazán felejthetetlen menüt!

 4. Mesés gyűrű

Az első pontban füllentettünk egy kicsit. Talán a gyűrűkkel kapcsolatban sem érdemes meghúzni a nadrágszíjat. Ez szimbolizálja az összetartozásotokat, ráadásul egy életen át fogjátok viselni. Legyen hát olyan, amilyenre gyerekkorotok óta vágytok. Szánjatok rá időt, és kutassátok fel az igazit.

 

5. Örök emlék

Az emlékezetes esküvő mellett ne feledkezz meg a videóról se, ami segít megőrizni a csodás emlékeket. Ezt fogjátok nézegetni az évfordulókon, sőt, még akkor is, amikor netán egy kis plusz energiára van szüksége a kapcsolatotoknak. Örökítsétek hát meg minden lehetséges szemszögből. Keress olyan videóst, aki drónokat is használ, és tegyél pár GoPro-t az asztalra, hogy a vendégeid azokat a momentumokat is megragadhassák, amikbe a videós esetleg belepirul.

+1. Nyerj meg ebből 3-mat!

Júliusban vagy az után házasodsz? Most a tiéd lehet a legfényesebb esküvő. Az E.ON hirdetésvadász játéka segítségével megnyerheted a Je Suis Belle LED-es menyasszonyi ruhát, a profi csapat által készített, speciális drónfelvételeket tartalmazó videót és esküvői autónak a tűzpiros Teslát sofőrrel.

Belevágnál? A részleteket itt találod: fenyesigen.hu

Exit mobile version