Leomlott egy orosz panel sarka – több halott

Forrás: MTI | 2017. November 09.
Eddig négy halálos áldozatot találtak a a nyugat-oroszországi Izsevszk városában, ahol leomlott egy nyolcemeletes panelház sarokrésze.

Csütörtökön – feltehetően gázrobbanás miatt – leomlott egy nyolcemeletes panelház sarokrésze csütörtökön a nyugat-oroszországi Izsevszk városában, a romok alól eddig négy halálos áldozatot emeltek ki – jelentette az Interfax orosz hírügynökség.

A megsemmisült nyolc lakásban a RIA Novosztyi orosz hírügynökség szerint összesen 28 ember lakott. A legfrissebb információk szerint négy ember vesztette életét a szerencsétlenségben, négyen pedig megsérültek.

A helyszínen több mint négyszázan vesznek részt a mentési munkálatokban, és több mint száz munkagépet mozgósítottak. A hatóságok szerint félő, hogy a romok alatt további áldozatokat találnak.

Elővigyázatosságból a megsérült panelház összes lakóját evakuálták. Szemtanúk és a szerencsétlenségről készített felvételek szerint a lakórész kártyavár módjára, másodpercek alatt omlott össze.

Izsevszk Oroszország európai részén, az Uráltól nyugatra található, Udmurtföld fővárosa. Nehézipari és hadiipari központ. Tatabánya testvérvárosa.

Exit mobile version