Késelés az E.ON-nál: benzinlopásért rúgták ki a támadót

nlc | 2018. Február 13.
Nem sokkal a végzetes támadás előtt rúgták ki azt a sofőrként dolgozó alkalmazottat, aki a múlt héten nyolc késszúrással megölte a cég igazgatóhelyettesét.

Egy emberként gyászolják kollégái az E.ON igazgatóhelyettesét, miután a kétgyermekes családapa egy tragikus gyilkosság áldozata lett múlt csütörtökön. A Bors azt írja, a férfi özvegye két kisfiukkal maradt magára, a család teljesen összetört a gyászban.

Kiderült az is, hogy a zavarodott munkás jó ideje sofőrként dolgozott a cégnél, az eset előtt nem sokkal azonban kirúgták. Állítólag azért kellett távoznia, mert lopáson kapták, a kocsikból csapolt le benzint. A gyilkosság napján a papírjaiért ment vissza.

A telephelyen mindenhol kamerák vannak felszerelve, és engedély nélkül nem lehet belépni a területre. A portásban az ismerős férfi azért nem keltett gyanút, mert előre egyeztetve, a papírjaiért érkezett.

A múlt csütörtöki tragédia során a zavarodott munkás a győri E.ON igazgatóját akarta megtámadni. Hozzá azonban nem jutott el, mert az igazgatóhelyettes, S. Zsolt az útját állta.

Dulakodni kezdtek, a támadó kést rántott, és nyolcszor megszúrta S. Zsoltot. Ezek után kiugrott az ablakon, és meghalt. Az igazgatóhelyettes életéért órákon át küzdöttek az orvosok, de nem tudták megmenteni.

Exit mobile version