Perverz kukkolja a diáklányokat a BME mosdójában

nlc | 2018. Április 17.
Egy A4-es lapon figyelmeztetik a BME „E” épületében lévő mosdóba betérő lányokat, hogy kukkoló leselkedhet rájuk a szomszédos vécéből, ezért legyenek résen. A rendőrség, bár indított nyomozást az ügyben, azt eredmény nélkül zárták le.

Napok óta egy figyelmeztetés fogadja a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem „E” épületének legfelső szintjén lévő női mosdóba betérőket. Eszerint érdemes megvizsgálni a vécék ajtajait, nehogy valaki elrejtőzhessen mögéjük, hogy aztán a paravánon átnyúlva lefotózzák a gyanútlanul dolgát végzőt.

A Bors szerint az ügyben a rendőrség nyomozást indított, miután egy hallgató feljelentést tett a kukkoló miatt.

„Óra közben kimentem a mosdóba. Ahogy magamra csuktam a fülke ajtaját, hallottam, hogy a szomszédba is érkezik valaki, de feltűnt, hogy nem csinált semmit. Mikor mentem ki a mosdóból, láttam egy férfit, de nem foglalkoztam vele. Visszamentem a terembe, ahol egy csoporttársam elmondta, hogy ő a WC-n ült, mikor felnézett a tartályra, hogy van-e papír. Ekkor látta meg a telefont. Ráüvöltött a kukkolóra, de mire kiment, a férfi felszívódott” – mondta a Borsnak Laura, aki végül rendőrségi feljelentést tett az ügyben.

A nyomozást a rendőrség végül eredmény nélkül zárta le, mert nem tudták megállapítani az elkövető kilétét.

Exit mobile version