Videón a hős miskolci buszsofőr, aki kiszállt a buszból, hogy elkergessen egy rablót

T.CS. | 2020. Június 12.
A 21-es járatot vezető miskolci buszsofőr nem mindennapi esetnek volt része, amikor egy rablást akadályozott meg, amit a járat kamerái is rögzítettek.

A miskolci buszvezető az Újgyőri piacnál azt vette észre, hogy egy idős, bottal járó asszonyt támadnak meg a járdán. A hős buszsofőr egy pillanatig sem habozott, azonnal lefékezte a járművet, hogy kiugorjon és az idős néni segítségére siessen – írta meg a minap.hu.

A rabló nyomába ered a hős miskolci buszsofőr (részlet az esetről készült videófelvételből)

A rablónak óriási pechje volt, ugyanis nem akármilyen buszsofőrt fogott ki, a férfi ugyanis korábban Irakban szolgált, és civilben volt már dolga rablóval, nem ez volt az első eset, hogy megakadályozott egy rablást. Az esetet az MVK közlekedési kamerái is rögzítették (ma már minden buszon és villamoson található ilyen eszköz), és meg is lehet nézni teljes egészében a miskolci buszsofőr hős mentőakcióját. Az ellökött rabló végül továbbállt, a megmentett, rémült asszony pedig felszállt a buszra. A Miskolci Rendőrkapitányság rablás kísérletének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

Miskolcon nemcsak rablókergetésből áll az élet:

Exit mobile version