Szándékosan okozhatta az 5 életet követelő autóbalesetet a szerencsi férfi

S. Z. | 2022. Szeptember 08.
A Szerencs és Miskolc között történt karambolban öten meghaltak, köztük egy 13 és egy 19 éves gyerek.

Szándékosan vezethette neki autóját a másik kocsinak az a sofőr, aki miatt négyen szörnyethaltak Miskolc közelében kedden este – számolt be a Tények.

A helyiek szerint a férfi öngyilkosságra készült, mert súlyos rákbeteg volt. Felesége viszont azt mondja, férje nem akart véget vetni az életének, rosszul lehetett vezetés közben.

Az autóbalesetben összeroncsolódott egyik autó Miskolc és Szerencs között a 37-es úton (Fotó: Police.hu)

A tragédia Szerencs és Miskolc között történt a 37-es út 24-es kilométerénél. A 46 éves szerencsi sofőr autójával az óránkénti 60 kilométeres megengedett sebességet jelentősen túllépve átsodródott a szemközti sávba, ahol összeütközött egy szemből érkező, szabályosan haladó autóval, amelyben négyen utaztak. A balesetben mindenki meghalt – közölte szerdán a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság.

A balesetet feltételezhetően okozó férfi nem használta a biztonsági övét, mint ahogy a másik autó hátsó ülésén ülő 38 éves bekecsi nő és a 13 éves megyaszói kislány sem. A karambolt nem élte túl a kislány 37 éves megyaszói apja és 19 éves alsódobszai rokonuk sem.

Van segítség!

Ha neked vagy valakinek a környezetedben segítségre van szüksége, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!

Exit mobile version