Üdvözlünk a szuper menő Közösségünkben!

hirdetés | 2023. Szeptember 07.
A NYX Professional Makeup nem csupán egy sminkmárka, hanem egy valódi közösség. Mi hiszünk abban, hogy az önmegvalósításnak semmi sem szabhat határt, még a sminkelés terén sem! Motiváljuk a követőinket, hogy éljék meg a pillanatokat, álmodozzanak és kísérletezzenek a kreativitásukkal! A szépség a mi hivatásunk, ezért professzionális minőségű termékeket kínálunk, különleges szuper összetevőkkel és gazdag színpigmentációval, mindezt pedig elérhető áron! Találd meg saját stílusodat és válj profivá a sminkelésben a NYX Professional Makeup segítségével!
Üdvözlünk a szuper menő Közösségünkben!

A NYX Professional Makeup márkát Toni Ko alapította 1999-ben, Los Angelesben. A márka elnevezését NYX, az éjszaka görög istennője ihlette.

 Az egész történet egyetlen termék fejlesztésével kezdődött, mára viszont már széles professzionális kínálattal rendelkezik. A márka nemzetközileg elismert lett, amely már több mint 70 országban megvásárolható.

Arcaink a jövő „új influencerei”, akik igazán átadják LA örökmozgó szellemét – szabadság,  diverzitás, önmegvalósítás! Legyen szó az első transznemű electro DJ-ről, vagy egy menő tetoválóművészről – mi segítjük a feltörekvő csillagokat és a jövő közösségi média sztárjait.

Nem használunk retusálást!

Textúra? Ráncok? Bőrhibák? Nálunk minden kelléket megtalálsz ahhoz, hogy ne kelljen filtert adnod fotóidhoz.

Ismerd meg őszi újdonságainkat!

Bare With Me Blur Tint Foundation

Azonnal sima és egységes bőrszínt érhetsz el az első bőregységesítő alapozónkkal! Kényeztesd az arcbőrödet ezzel a bőrápoló hatóanyagokkal gazdagított formulával, amelyet glicerin, matcha és niacinamid-kivonat segítségével fejlesztettek ki az egyenletes, üde és egészséges megjelenésű arcbőrért. Könnyed érzet az arcbőrön. Széles színskála minden bőrtónus számára. Vegán formula.* *Nem tartalmaz állati eredetű összetevőket és származékokat.

Zero To Brow Longwear Brow Gel

Bemutatjuk legújabb szemöldök innovációnkat: indulj a nulláról a kitöltött hatású szemöldökig, amely hosszan tart! A kétvégű applikátor lehetővé teszi, hogy precízen kitöltsd a szemöldököd hiányos részeit és könnyen eltüntesd az éles vonalakat. Szabadkézzel egyszerűen kiegészítheted vagy létrehozhatod a kívánt formát! 7 árnyalattal az átalakulás a kezedben van. Nem fakul. Nem kenődik. Hosszan tart.

Ultimate Shadow Palette

Turbózd fel a megjelenésed a NYX Professional Makeup Ultimate Shadow Palettes sminkpalettával! Készítsd el a nagyszerű, ragyogó sminkedet a vegán formulájú* árnyalatokkal, melyeket sminkmesterek válogattak össze Los Angelesben, hogy te is művészi megjelenést tudj létrehozni. Minden hangulathoz megtalálod a megfelelő árnyalatot, legyen szó nappali vagy éjszakai sminkről! Most megújult formulával és újrahasznosított anyagokból készült palettában kapható, mely mérete praktikusabb, hogy elférjen a táskádban és útközben is használhasd. *Nem tartalmaz állati eredetű összetevőket és származékokat.

 

Fat Oil Lip Drip

Bemutatjuk a Fat Oil Lip Drip színezett ajakápoló olajunkat! Intenzív ragyogás. Intenzív védelem. 8 árnyalatban érhető el hosszan artó hidratálást és kényelmes viseletet biztosít a nap folyamán. Áfonyaolajjal, málnaolajjal és szkvalánnal dúsított formula ragadós érzet nélkül. Vegán formula*. Állatkísérlet-mentes. *Nem tartalmaz állati eredetű összetevőket és származékokat.

A márka termékeit megtalálod a kiemelt Rossmann drogériákban és a webshopon!

Exit mobile version