Három hazai banknál is leállás lesz a hétvégén, akadozhat az átutalás és az online fizetés

S. Z. | 2024. Június 08.
Az online kártyás fizetésekben és az átutalásokban is lehetnek fennakadások június 8-án és 9-én az OTP, a K&H és az MBH bankoknál.

OTP Bank

Fejlesztési okokból nem lesznek elérhetők bizonyos szolgáltatások az OTP Bank ügyfelei számára szombat éjszaka és vasárnap hajnalban – olvasható a bank honlapján közzétett tájékoztatásban.

A közlemény szerint 2024. június 8-án 22:00 órától június 9-én hajnali 1:00 óráig a következő szolgáltatások nem lesznek elérhetőek:

A netes vásárlás is akadozhat (Fotó: Pexels)

K&H Bank

Ezen a hétvégén fejlesztés miatt fennakadások lehetnek a K&H Bank szolgáltatásaiban is, ráadásul nem pár óráról, hanem egy 30 órás időintervallumról van szó.

A bank oldalán azt írják: 2024. június 8-án 6:00 órától 2024. június 9-én 12:00 óráig banki informatikai rendszerek fejlesztése miatt elektronikus csatornáink (internetbanki és mobilbanki alkalmazás) és az azokon elérhető pénzügyi, kiegészítő pénzügyi és befektetési szolgáltatások, valamint az ATM készpénzbefizetési szolgáltatás szünetelhetnek.

MBH Bank

Az MBH Banknál is karbantartás lesz a hétvégén. Június 8-án 12:30 és 15:30 között az MBH Netbank (korábban Takarék), az MBH Bank App (korábban Takarék) és az MBH Direct Bank (korábban Takarék e-Bank) felületeken az értékpapír szolgáltatásban fennakadások várhatóak.

Június 9-én 0:00 és 4:00 óra között:

Exit mobile version