Velünk pénztárcakímélő a sütés-főzés!

hirdetés | 2024. Július 04.
Nálunk az ALDI-nál ugyanis a jó dolgok mindig együtt járnak, mint az alacsony árak és a tudatos vásárlás!
Velünk pénztárcakímélő a sütés-főzés!


Szuper termékek, szuper áron

Nyugodtan tervezhetsz velünk, Szuper szombatunkon mindig megtalálhatod a szezon kedvenceit. Az áruházainkba mindennap frissen érkező zöldségek és gyümölcsök széles kínálatából most a fürtös cherry paradicsomot kínáljuk 52% kedvezménnyel. Július 6-án, 2499 forint helyett csupán 1199 forintért vásárolhatod meg kilóját. A friss, érett, apró szemű paradicsom kitűnő választás salátákhoz, szendvicsekhez, továbbá beépíthető a mediterrán konyha megannyi fogásába, és tökéletes a frissen grillezett halak, húsok és sajtok mellé is.

Süssünk, főzzünk közösen!

Széles szezonális non-food kínálatunkban a grillezéshez is mindent megtalálsz: július 4-től BBQ saját márkás profi grilleszközeink közül megfizethető áron válogathatod össze a kerti partidhoz passzoló felszerelést, attól függően, hogy húsokat vagy zöldségeket szeretnél grillezni, esetleg pizzát sütnél a szabadban. Július 7-től a tip-top konyhához is akad bőven tippünk: AMBIANO kisgépeink és CROFTON saját márkás edényeink, kiegészítőink szuper kínálatából könnyen és alacsony áron beszerezheted a még hiányzó darabokat.

Vásárolj tudatosan!

A Műanyagmentes Július remek lehetőség arra, hogy több ismeretet és gyakorlatot szerezz környezettudatosságból. Az ALDI-nál folyamatosan azon dolgozunk, hogy a lehető legkisebb karbonlábnyomot hagyjuk magunk után. „Mellőzni. Újrafelhasználni. Újrahasznosítani.” csomagolóanyag küldetésünk is jellemzi törekvéseinket. Vevőinket is arra biztatjuk, hogy tudatosan vásároljanak. Közösen sokkal könnyebb a fenntarthatóság felé vezető út, és számtalan apró praktika is segít. Mindig gondosan készülj a bevásárlásra! Ne csak vászonszatyorral és zöldséghálóval, hanem pontos listával is, hiszen így csökkenthető a csomagolás- és élelmiszerpazarlás. Ha megteheted, vásárolj nagyobb kiszerelésben, amiben kevesebb a csomagolóanyag. Ezeknek a módszereknek a háztartásod és a pénztárcád is örülni fog.


Az ALDI-nál a jó dolgok mindig együtt járnak!

Exit mobile version