Őrizetbe vették a nejlonba tekerve megtalált kézilabdázó barátját

Vad Rózsa | 2024. Július 23.
A 44 éves férfi ellen Simsik Cynthia meggyilkolása és hullagyalázás a vád.

A Dunaszerdahelyi Járási Rendőrkapitányság gyilkosság és hullagyalázás bűntette miatt indított eljárást egy 44 éves férfi ellen – írja az Új Szó a nagyszombati rendőrség Facebook bejegyzése alapján.

A napok óta eltűntként keresett 31 éves Simsik Cynthiát

vasárnapról hétfőre virradó éjszaka holtan találták meg egy nagymegyeri családi házban. Az elhunyt eltűnését múlt hét szerdán jelentette be családja a rendőrségen.

Cynthia édesapja hibátlan helyesírású üzenetet kapott lányától, amelyben azt írta, véget akar vetni életének, de szerinte az üzenetet nem a lánya írta.

Lánya nagymegyeri lakóhelyén csak Simsik Cynthia párját találta, akivel együtt indultak megkeresni a nőt, később a polgárőrség is csatlakozott hozzájuk.

 

A lányt végül öt nappal később találta meg a rendőrség

a nagymegyeri házban, ahol édesapja először kereste. A nő holttestét egy műanyag zsákba tekerték, már legalább öt napja halott volt. Az édesapa szerint Cynthia párja a rendőrségnek azt állította, hogy a nő felakasztotta magát, mikor pedig ő ezt észrevette, megijedt, ezért a holttestet egy műanyag zsákba csavarta, majd a háznál lévő homokozó alá rejtette, ahonnan később visszavitte a házba. A rendőrség elrendelte a 44 éves férfi letartóztatását.

Exit mobile version