Sulikezdés? A Lidl segítségével gyerekjáték lesz!

hirdetés | 2024. Augusztus 06.
Bár még javában tart a nyári szünet a gyerekek számára, a legtöbb szülő gondolataiba már beférkőzött a szeptemberi iskolakezdés. Ez az időszak az év egyik nagy kihívása a családok számára, hiszen anyagilag és lelkileg is fel kell készülni az ősz első hónapjára.
Sulikezdés? A Lidl segítségével gyerekjáték lesz!

A jó hír az, hogy a Lidl csapata készen áll, hogy ismét a családok segítségére siessen.

„Évek óta kiemelt célunk, hogy a bevásárlás mellett a tanévkezdést is minél inkább megkönnyítsük a magyar családok számára. Tapasztalataink alapján a vásárlók körében a legkeresettebbek a különféle írószerek, füzetek, tolltartók és csomagolástechnikai eszközök mellett az iskolatáskák, hátizsákok, uzsonnásdobozok, kulacsok. A kínálatban számos foglalkoztatófüzet és könyv, LCD írótábla, de akár még az ünneplőruházat is megtalálható. Akciós árpolitikánk részeként különös figyelmet fordítottunk arra, hogy minden esetben – így a tanévkezdéshez kapcsolódóan is – minőségi és kiváló ár-érték arányú termékeket biztosítsunk. Számos termék kedvezményes áron – szuper áron és őrületes Lidl áron – vásárolható meg, ami nagy könnyebbséget jelenthet a családok számára” – emelte ki Tőzsér Judit, a Lidl Magyarország vállalati kommunikációs vezetője.

Hatalmas előnye a diszkontáruházláncnak, hogy széles árukészlettel és alacsony árakkal tud készülni erre az izgalommal teli időszakra, és így a napi/heti bevásárlással egyidőben tudjuk beszerezni a nebulók számára szükséges eszközöket is.

A legkisebbek és a legnagyobbak is bátran válogathatnak a Lidl sulis kínálatából, hiszen minden korosztály igényeihez érkeztek tanszerek. A Lidl arra törekszik, hogy legyen szó óvodás gyermekről, általános- és középiskolás tanulóról vagy egyetemi hallgatóról, mindenki megtalálja a kínálatban a számára szükséges eszközöket, az áruháztól megszokott kiváló minőségben és kedvező áron.

A Lidl hűséges vásárlói jól ismerik az áruházlánc őrületes és szuper árait, amit egy-egy akció keretein belül igénybe vehetnek, és az idén, az iskolaszerek közül is számos kapható lesz a kedvező árnál is még kedvezőbben.

Az hétről-hétre megújuló akciókat nyomon követhetjük az akciós újságban online,  és az áruházakból is hazavihetjük nyomtatott formában. A „Velünk gyerekjáték a sulikezdés” kampány több héten keresztül segíti majd a magyar családokat, hogy a bevásárlás és az iskolakezdés is tényleg a lehető legegyszerűbb legyen.

A Lidl, az iskolakezdési kampányának keretein belül, közel 200-féle oktatáshoz kapcsolódó termékkel készült. A füzetek, tolltartók, ceruzák, iskolatáskák mellett, íróasztal, divatos és minőségi gyermekruházat is bekerült a kínálatba, vagyis az ünneplőért sem kell végig járnunk a várost.  A kicsik igényei mellett pedig, az egyetemistákra is odafigyelt a vállalat, így a tanszerek mellett, kimondottan az egyetemistáknak szánt háztartási eszközöket, textiltermékeket is vásárolhatunk szuper árakon.

A Lidl gondoskodásának köszönhetően a szeptember könnyebben indulhat, kevesebb stresszel és kevesebb kiadással, hogy ne csak a gyerekek élvezzék a becsengetést, hanem a szülők is.

Exit mobile version