Nyárvégi fesztiválozás a Lidllel

hirdetés | 2024. Augusztus 28.
A Szegedi SZIN fesztivál az idén augusztus 28-31 között kerül megrendezésre. A Lidl nyári kitelepülése a fesztivál egyik igazán népszerű programja lehet.

A fiatalok számára a pályaválasztásnál a CV készítése mindig fejtörést okoz. A Lidl azonban most egy különleges fesztivál környezetben nyújt ehhez segítséget. Az edukatív, ám mégis játékos program olyan fiatalokat vár, akik szívesen megismernék, hogyan is készül egy tökéletes önéletrajz. Egy TOUCH TV-s játékkal pályázati tippeket mutatnak be résztvevőknek. Ezt követően egy interaktív játék során (puzzle, asszociációs játék, párosítás) a megkapott információk alapján megalkothatják a saját önéletrajzukat. A játék végén egy QR kódot beolvasva a CV lementhető, így bárhol bármikor felhasználhatják, akár már a fesztivál alatt is, ugyanis a Lidl toborzói is jelen lesznek, hogy valódi információval szolgáljanak a diákoknak, és akár megtalálják a leendő új munkavállalókat.
Hazánk 9. legnagyobb munkáltatója közel 10.000 embert foglalkoztat, így hatalmas tapasztalattal rendelkeznek a HR osztály képviselői. A toborzók részletes tájékoztatást nyújtanak a fejlődési és előrelépési lehetőségekről, és természetesen a versenyképes bérek és a munkavállalók igényeihez igazodó juttatási csomagokról is többet megtudhatnak az érdeklődők. Jó alkalom a fiatalok számára, hogy közelebbről is megismerjék a vállalat stabil és versenyképes hátterét. Jó hír még, hogy minden érdeklődő/résztvevő egy brandingelt ajándékcsomaggal lesz gazdagabb, a megszerzett tudáson és információkon felül.

Amíg az egyetemisták a jövőjükkel foglalkoznak, a családok sem fognak unatkozni, hiszen izgalmas játékokkal és programokkal várják őket is. A jó hangulatról a SZIN-en külön DJ gondoskodik, így a fesztivál látogatói a Lidl chill zónájában babzsákokon pihenhetik ki a buli fáradalmait.


Szükségetek van néhány dologra? Vár a FesztMarket!

A már megszokott FesztMarket sem fog hiányozni Szegedről. Az idén is fesztiválra szabott, vásárlói igényekhez igazított közel 300 – 400 különböző termékkel és ugyanazokkal az árakkal, amelyekkel a normál Lidl boltokban is találkozhatunk. Minden évben olyan termékek kerülnek a fesztiválüzletekbe, amelyekre kereslet van, így az élelmiszerek mellett ruházati termékeket, vagyis nem élelmiszer jellegű árukat is találhatunk. Az élelmiszerkínálat bestsellerei sem fognak hiányozni, így a kedvenc pékáruk, mint a kakaóscsiga és a sajtospogácsa idén croissantokkal is kiegészül, amelyeket most egy külön blokkban kereshetünk az üzletben. A kínálatban természetesen ott lesznek a friss zöldségek és gyümölcsök, készételek, grilltermékek is. Innovációkból és új termékekből sem lesz hiány, érdemes lesz szétnézni az Alesto- és grilltermékek kínálatán is.

Az egészséges és fenntarthatóbb táplálkozás követői számára a bio és vegetáriánus termékek mellett kizárólag növényi alapú, vegán élelmiszereket is, például vegán kakaós kekszet, kókuszdesszertet, vagy akár vegán készételt árulnak majd a FesztMarketben.


Felelős vállalat, amely nem csak a vásárlóival és a munkavállalóival törődik, de nagy hangsúlyt fektet a fenntarthatóságra is!

A bolthálózat szelektív hulladékgyűjtőkkel és élelmiszermentéssel is példát mutat mindenki számára. Kitelepüléseinél figyel, hogy minimálisra csökkentse az élelmiszerfelesleget, és arra is, hogy a megmaradt termékek jó helyre kerüljenek. A Campus Fesztiválon, a Lidl Balaton-átúszáson és a SZIN-en is, a megmaradt zöldségeket, gyümölcsöket és pékárukat is eljuttatja a cég a karitatív partnereinek, hogy segítségükkel nélkülöző családokhoz kerüljön az adomány. A rászorulók támogatásán túl az áruházlánc ezzel a környezetet is óvja, hiszen így nagy mértékben csökkenthető az élelmiszer-hulladék keletkezése.

Exit mobile version