Több száz gyerek szeme láttára támadt idomárjára egy cirkuszi medve

Esvé | 2024. Szeptember 01.
A felbőszült nőstény ledöntötte lábáról a 48 éves idomárt, aki csodával határos módon, egy karcolás nélkül megúszta az esetet.

Vérfagyasztó eseménysor zajlott le a minap Oroszországban – egész pontosan a bijszki Moretti cirkuszban. Az esetről készült felvételeken is jól látszik, hogy a felbőszült medve valamikor a szám vége felé ront rá a 48 éves idomárjára, Szergej Pricsinicsre, akit azonnal le is döntött a lábáról.

Szerencsére az idomár és kollégái is megőrizték a hidegvérüket, így míg Szergej a medve alatt igyekezett a lehető legnyugodtabb maradni, kollégája a kerítésen kívülről, egy bottal igyekezett elterelni a Donut névre hallgató nőstény medve figyelmét.

Az idomárok figyelemelterelése végül bevált: Donut engedte felállni Szergej Pricsinicset, aki ezután – mintha mi sem történt volna – folytatta a bemutatót a medvével – írja a Daily Mail. A lap beszámolt arról is, hogy bár az első hírek még arról szóltak, hogy az idomárt kórházba kellett szállítani, a Moretti cirkusz szóvivője már arról számolt be, hogy Pricsinics az incidens után zavartalanul folytatta a medvés számát.

Donut egy állat és neki is lehet olykor egy-egy rosszabb napja. Ilyenkor kicsit máshogy viselkedik, mint szokott; neki nincs más választása, muszáj így kifejeznie az érzéseit és ezt az idomárja pontosan meg is érti

– mondta.

Exit mobile version