Hogyan tudtok most még többet spórolni? Megmutatjuk!

hirdetés | 2024. Szeptember 26.
Nálunk, az ALDI-nál a jó dolgok most is együtt járnak, mint a remek akciók és a szuper választék.
Fotó: ALDI

Fotó: ALDI

Kuponnal most még olcsóbb!

Velünk könnyű a pénztárcakímélő bevásárlás. Extra kedvezményre jogosító kuponunkat keressétek akciós újságjainkban és online szórólapunkban, és ne felejtsétek el magatokkal hozni, ha nálunk jártok! Szeptember 26. és október 2. között, ha 10 000 forint felett vásároltok, akkor azonnal 1500 forint kedvezményben részesültök. A beváltáshoz a fizetés előtt a nyomtatott, illetve kinyomtatott papíralapú fizikai kupont kivágva adjátok át a pénztárosnak. A kuponakció részleteiért látogassatok el az aldi.hu oldalra!

Fotó: ALDI

Tegyünk együtt az élelmiszer-pazarlás ellen!

Szeptember 29. az élelmiszer-pazarlás elleni világnap, ami nemcsak felhívja a figyelmet az élelmiszerek eltékozlására, de lehetőséget ad arra, hogy átgondoljuk fogyasztási szokásainkat. Egy átlagos magyar háztartásban évente közel 60 kg élelmiszer kerül kidobásra, és ennek a fele egy kis odafigyeléssel megelőzhető lenne. Szeptember 27. és 29. között nyereményjáték-sorozatra hívunk Benneteket, hogy együtt tegyünk a felelős élelmiszer-fogyasztásért. Keressétek játékunkat az Instagram felületünkön! A játék részleteiről az ALDI weboldalán olvashattok.

Kiskedvencek örömére

Mi értünk az állatok nyelvén, és pontosan tudjuk, hogy a kis kedvenceknek és gazdáiknak mire van szüksége. ROMEO saját márkás élelmiszereink és non-food termékeink a kutyáknak, SHAH portékáink pedig a cicáknak készülnek. Vonzó választékunkból most a ROMEO felszereléseket, kellékeket kínáljuk igazán remek áron, szeptember 26-tól a készlet erejéig.

Fotó: ALDI

Spóroljatok velünk!

Exit mobile version