Bochkor Gábor kíméletlenül odaszúrt Gáspár Lacinak

F. B. | 2024. Október 03.
A népszerű rádiós kendőzetlen véleményt fogalmazott meg Gáspár Laci új dalával kapcsolatban. Vajon kap majd erre valami választ az énekestől?

A Sztárbox ötödik adásának végén hallhatta először a közönség Gápár Laci és Vékony Zoli új, közös dalának premierjét. Úgy tűnik, a produkció nem mindenkinél aratott osztatlan sikert, köztük a népszerű rádiósnál, Bochkor Gábornál sem, aki népes hallgatóközönsége előtt fejtette ki véleményét. 

Fotó: Schumy Csaba

A rádiós véleménykifejtését a Ripost szúrta ki, azt azonban tényleg meg kell említenünk, hogy nem ő volt az egyetlen, aki azt gondolja, hogy talán nem ez volt a legjobb előadása az X-Faktor mentorának. Az internet népének egy része is úgy gondolja ugyanis, hogy kissé hamiskásnak hallották az énekest. 

Őszinte poén hagyta el a száját

A népszerű rádiós éppen Bárdosi Sándor olimpiai ezüstérmes birkózóval beszélgetett, aki a Gigászok csatájában, egy gálamérkőzés keretein belül brutálisan nekiesett Árpa Attilának.

“A második menetben én már számítottam rá, hogy ő már nagyon fáradt lesz és lesz pár olyan mozzanata, amibe ő beletesz mindent. Lényegében tizenkilencre lapot húz. Akkor kellett nekem ésszel lennem. Ha én akkor befejezem a mérkőzést, netán egy fej KO-val, akkor a néző kérdezhette volna, hogy ennek mi értelme volt…” – magyarázta Bárdosi Sándor, amikor Bochkor egy váratlan poénnal közbeszólt.

És mondhatták volna, hogy milyen szemét vagy, ráadásul meg kellett volna hallgatnunk még egy Gáspár Laci dalt…

Mindezek után a stúdió egy pár másodpercre elhalkult, majd hatalmas nevetés tört ki mindenkiből.

Ez is érdekelhet Megnézem
Exit mobile version