Egyre rejtélyesebb Jenő polgármesterének az eltűnési ügye

F.C. | 2024. Október 09.
Csak találgatni lehet, hogy mi történt Kerekes Ildikóval.

A Fejér vármegyei kisközség, Jenő polgármesterét szombaton kezdték kerestetni a szerettei a rendőrséggel, mivel az 50 éves asszony egy ideje nem adott életjelet magáról. Kerekes Ildikót vasárnap találták meg egy szegedi hotelben, 200 kilométerre az otthonától – írja a Blikk. Jelenleg az otthonához közeli székesfehérvári kórházban van, – mivel annyira rosszul érezte magát, hogy orvost kellett hozzá hívni -, de várhatóan csütörtökön már részt vesz a képviselő-testület alakuló ülésén. Mint a lap megjegyzi, azt, hogy miként került a szállodába, illetve hogyan akadtak rá a rendőrök, egyelőre nem tudni.

“Egy hotelben volt. Fogalmunk sincs, mit keresett ott, nem szokott Szegedre járni. Azt mondták a rendőrük, rosszul volt, ezért kórházba vitték” – mondta el a Blikknek Kerekes Ildikó egyik rokona. Állítja, a polgármester asszony nem sérült meg, nem érte baleset, és szerinte az is biztos, hogy nem ivott, mivel autóval jár mindenhova. Arról is beszélt a lapnak, hogy Kerekes Ildikó jól van, öngyilkossági szándékai sem voltak, hiszen épp most kezdett volna házépítésbe.

Nem csak az lepte meg az őt kereső családtagokat, hogy Szegeden találtak rá, hanem az is, hogy a polgármester asszony – a mobiltelefonjának cellainformációi szerint – szeptember végén néhány napra Londonba is kiruccant. Erről sem a családjának, sem a munkatársainak nem szólt.

Jenőn már beindult a szóbeszéd: többen azt találgatják, hogy szerelmi bánat vagy rendőrségi ügy állhat a rejtélyes eltűnés háttérében.

Kiemelt fotó forrása: police.hu

Exit mobile version