Kísértetiesen széles kínálat, baráti áron

hirdetés | 2024. Október 10.
Nálunk, az ALDI-nál a jó dolgok mindig együtt járnak, mint a varázslatosan gazdag választék és a boszorkányosan jó árak.
Fotó: ALDI

Fotó: ALDI

Cukorka és csokoládé – ilyen a Halloween

A kelta, illetve ír hagyományokra épülő Halloween Magyarországon a 2000-es évek elejétől kezdett elterjedni. A hiedelem szerint október 31-e éjszakáján a holtak lelkei visszatérhetnek a földre, ezért rémisztő jelmezekbe kell öltözni, és így elűzni a szellemeket. A Halloween alapvetően remek közösségi esemény tökfaragással, különféle programokkal és sok-sok édességgel. Nem véletlen, hogy a gyerekek kifejezetten kedvelik ezt a farsangi forgatagra emlékeztető ünnepet.

Szörnyen jó kínálattal készülünk

Aktuális választékunkban október 13-tól, a készlet erejéig mindent megtalálhattok, amire csak szükségetek lehet a tökéletes Halloween partihoz. Készüljünk együtt a legszellemesebb napra üzleteink válogatott finomságaival! A varázslatos édességek, a boszorkányosan finom csokoládék, a kísérteties ropogtatnivalók és a hátborzongatóan jó desszertek mellett az ünnephez illő kellékeket és dekorációkat is kínálunk, hogy a buli valóban emlékezetes legyen. Garantáltan minden betévedő vendég és szellem elégedetten távozik majd!

Fotó: ALDI

Faragott tök – ez is a Halloween

A Halloween töklámpás nélkül elképzelhetetlen. Az egykoron égő szénnel bolyongó szellem helyett ma már vigyorgó töklámpások mutatják az utat a cukorkáért vagy csokiért érkező gyerekeknek. Természetesen üzleteinkben ott lesz a nassolásra nem, de faragásra kiváló, hazai termesztésű Halloween tök is, aminek kilóját október 10. és 16. között 399 forint helyett, 25% kedvezménnyel, csupán 299 forintért kínáljuk Nektek.

Nálunk a jó dolgok Halloween idején is együtt járnak!

Exit mobile version