Négy éven át a meggyilkolt szülei holttestével élt, a nyugdíjukat is felvette

Á.K. | 2024. Október 12.
Még 2019-ben gyilkolta meg a szüleit a nő, de csak 2023-ban bukott le. Életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték.

Az egész életét börtönben töltheti Virginia McCullough, aki meggyilkolta a szüleit az essexi házukban, majd négy éven át úgy élt együtt a holttestekkel, mintha mi sem történt volna. Maga a gyilkosság még 2019-ben történt, de a nő csak tavaly bukott le – írja a 444.

Az essexi ház a letartóztatás idején (fotó: Profimédia)

Virginia az apját megmérgezte, a férfi alkoholos italába keverte a gyógyszert. Az anyját egy nappal később gyilkolta meg, őt kalapáccsal verte agyon, majd konyhakéssel is megszurkálta a mellkasán.

Az egyetemi oktatóként dolgozó apjának, John McCulloughnak a hálószobában rögtönzött sírhelyet betontéglákból. Ezt takaróval fedte le, majd festményeket és képeket pakolt rá. Édesanyja, Lois holttestét hálózsákba csomagolta és egy bedugta egy ruhásszekrénybe a házuk felső emeletén.

Az áldozatok, John és Lois McCullough (fotó: Profimédia)

Virginia McCullough a szülők orvosai miatt bukott le, akik aggódni kezdtek, mivel a házaspár régóta nem jelentkezett náluk semmilyen vizsgálatért. A rendőrség tavaly szeptember 15-én vonult ki a házhoz, és a helyszínen a lány bevallotta, hogy meggyilkolta a szüleit.

A rendőröket megdöbbentette, hogy a nő könnyedséggel számolt be a történtekről, és azt is elmondta nekik, hogy biztos volt abban, hogy előbb-utóbb elkapják.

Fel a fejjel. Legalább elkaptátok a gonosztevőt

– biztatta őket. Virginia évekig hazugságokkal leplezte a szülei hiányát, és eközben a nyugdíjukat is felvette. A pénz egy részét online szerencsejátékokra költötte. Legkorábban 36 év múlva szabadulhat.

Exit mobile version