Boldogan énekelt, majd halálba zuhant a fiatal lány

Vad Rózsa | 2024. Október 13.
Borzalmas véget ért a szuperül induló csajos este:, amikor a fiatal lány lezuhant a metró lejárójába.

A grúz főváros, Tbiliszi utcáin sétálgatott tíz nappal ezelőtt Arina Glazunova és barátnője. A lányok séta közben zenét hallgattak, buliztak, énekeltek, mindezt pedig fel is vették telefonjukkal. Aztán hirtelen minden elromlott: a 24 esztendős Arina nem vette észre, hogy egy, a metróba vezető aluljáróhoz értek és sajnos lezuhant a csupán fél méter magas fallal körbe épített lépcsőlejáróba.

 

Az orosz lány annyira szerencsétlenül esett,

hogy nyaki csigolyatörést és koponyasérülést szenvedett, majd kórházba szállítását követően az életét vesztette. A fiatal utolsó pillanataiban sorsszerű módon a Porque te vas című dalt énekelték, oroszul. Ez pedig, ha lehet, még szomorúbbá teszi a tragédiát, mivel a dal refrénje így szól: „Utoljára” – és ezt énekelték akkor is, amikor Arina a halálos mélységbe zuhant.

A metrólejárót most virágok borítják

a tragédia helyszínén, ami sokak szerint – a hely kialakítása miatt – bármilyen napszakban életveszélyes. A lány holttestét szülei hazaszállították Georgiából, majd október 5-én végső nyugalomra helyezték. A videó megtekintését csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk!

Exit mobile version