Oszd be az idõdet a Tefal segítségével!

nlc | 2002. Szeptember 23.
Ha egy jótündértõl kérhetnél valamit, mit szólnál egy olyan konyhai géphez, amely magától felnyílik és hangjelzéssel adja tudtodra, hogy kész a fincsi reggeli?





Jó hír: a Tefal Croc’ Automatic kettő az egyben szendvicssütő létezik!

Ugye ismerős a reggeli képlet? Már a délelőtti értekezlet jár a fejedben, nem beszélve a vasalnivalókról, melyek otthon várnak majd az átdolgozott nap után. A reggeli az utolsó dolog, amiről hallani akarsz. Ne hagyd magad! Kövesd a tanácsainkat.
 





A reggeli kezdete
Nyugodtan készülődj: bíbelődj a rúzsoddal, vagy keresgéld párod nyakkendőjét. Azt kérdezd csak meg: édes vagy sós? Ha egybehangzó a válasz, akkor szaladj oda a Croc’ Automatic kettő az egyben szendvicssütőhöz.


Pár perccel később…
Rakd be a kenyér- vagy gofriszeleteket a sütőbe. Állítsd be a sütési időt, és figyelj. De ne a szendvicssütőre! Sokkal inkábba gyerekre, aki megint a konyhaasztalnál írja a matekleckéjét, a párodra, aki bókot mond, esetleg a reggeli hírekre. De egy mélyet is szippanthatsz a friss reggeli levegőből.


Nemsokára…




Kellemes hangocska jelzi: kész a reggeli! Akkor se ess kétségbe, ha épp nem hallod, mert jókedvedben éppen vidáman ropod a konyhakövön. A sütő ugyanis automatikusan felnyílik és kikapcsol a beállított sütési idő lejárta után, diszkrét hangjelzéssel kísérve a reggeli elkészültét.


 Hosszan…
…és nyugodtan reggelizz, hiszen megteheted!


Amikor van hozzá kedved…
…tisztítsd ki a sütőt. Ne ijedj meg: a sütőlapok egyszerűen, egy gombnyomással kivehetőek. Ráadásul, mivel Tefal tapadásgátló bevonattal látták el őket, könnyen tisztíthatóak.


További hasznos tippekért és háztartási furfangokért kattints ide
Exit mobile version