Grillezett csirkecombok padlizsánágyon

Szili Zsófi | 2004. Május 07.

Hozzávalók:

6 db csirkecomb
10 dkg csiperkegomba
2 db padlizsán
1 dl étolaj
10 dkg paradicsom
2 gerezd fokhagyma
2 fej vöröshagyma
1 evőkanál szárnyas fűszerkeverék
csipetnyi só és gyömbérpor

Elkészítése:

A csirkecombokat vágjuk félbe, mossuk meg, csepegtessük le. Dörzsöljük be őket fűszerkeverékkel, és süssük meg a grillrácson. Közben készítsük el a zöldségragut: a finomra vágott vörös- és fokhagymát előhevített olajon pirítsuk meg, adjuk hozzá a megmosott, felkockázott padlizsánt, gombát, paradicsomot. Hintsük meg sóval és gyömbérporral. A kész grillcombokat helyezzük erre a zöldségtalapzatra.

Exit mobile version