Expressz halászlé szálka nélkül

nlc | 2008. December 09.
Ezzel a gyors változattal időt spórolhatunk meg: nem kell a harcsa- és a pontyszeletek tisztításával, passzírozásával, a gyerekek miatti szálkamentesítésével foglalkoznunk, ugyanakkor benne van a halászlé lényege, a "sűrűje", a közkedvelt ikra és tej.

Hozzávalók:

Elkészítés:

Egy nagy lábosban tedd fel a vizet főni. Amikor már melegszik, dobd bele a halászlésűrítményt és a halászlékockát. Hagyd forrni, tedd bele a halbelsőségeket is. További 25-30 perc főzés után tálalható.

 Bevásárlólista:
  • 1 doboz (200 g) halászlésűrítmény (piaci halárus vagy nagyobb élelmiszerüzletek)
  • halászlékocka
  • halbelsőség (tej, ikra, fagyasztva kapható, inkább a piaci halasnál)
Exit mobile version