Csirkés kínaikel-saláta csicseriborsóval

nlc | 2009. Július 07.

Hozzávalók:

Elkészítés:

Vágjuk fel nagyobb kockákra a csirkemellet. Készítsünk pácot: keverjük el a citrom reszelt héját, a felaprított fokhagymát, a sót és a borsot 5 evőkanál olívaolajjal.

Öntsük az olajat a csirkére, és minimum fél óráig pácoljuk. A kínai kelt vágjuk fel kb. 3×3 cm-es darabokra.
Hevítsünk fel egy nagy teflonserpenyőt, süssük ropogósra a csirkemell kockákat, az utolsó 2 percben adjuk hozzá a kínai kelt, fonnyasszuk meg, majd adjuk hozzá a lecsepegtetett csicseriborsót.

Tipp:
Könnyű, ám laktató saláta, ideális fogyókúrához. Hidegen és melegen is fogyasztható.


A júliusi tartalomból:

• Bográcsban főtt ínyencségek
• Spórolós töltött finomságok
• Fogyjunk mediterrán diétával!
• Süssünk gyümölcsökkel!
• Tüzes ételek forró napokra

Exit mobile version