Camembert-es krokett

nlc | 2009. Július 17.


Hozzávalók:

Elkészítése:

Főzzük meg héjában a burgonyát, majd pucoljuk meg, és még melegen villával törjük át. Keverjünk hozzá a lisztet, a tojássárgáját, és morzsoljuk el benne a vajat. Vágjuk fel a camembert sajtot 2×2 cm-s kockákra. A krumplis tésztából lisztezett kézzel gyúrjunk gömböket a sajtkockák köré. Forgassuk meg tojásban, majd zsemlemorzsában a gömböket, és forró olajban süssük ki.

Tipp:
Zöldsalátával akár önálló fogás is lehet.

Előkészítés: 30 perc
Sütés: 10 perc
350 kcal/adag


A legfrissebb szám tartalmából:

• Bográcsban főtt ínyencségek
• Spórolós töltött finomságok
• Fogyjunk mediterrán diétával!
• Süssünk gyümölcsökkel!
• Tüzes ételek forró napokra

Exit mobile version