Tejszínes, cukkinis, kaliforniai paprikás gnocchi

nlc | 2009. Augusztus 18.
Az utóbbi években a legtöbb hazai étterem tésztaételei között feltűnt a gnocchi (ejtsd: nyokki), amit itthon sokszor az olasz krumplinudliként emlegetnek.

Hozzávalók 4 személyre:

 

Elkészítés:
 
Az apróra vágott fokhagymát a forró olívaolajon megpirítjuk, hozzádobjuk a kockára vágott kaliforniai paprikát és a csíkokra vágott cukkinit, kis ideig együtt pirítjuk, majd ráöntjük a tejszínt. A reszelt parmezánnal, illetve sóval, borssal ízesítjük. Tálalás előtt a gnocchit a szósszal együtt átmelegítjük.
 
Elkészítési idő:
15-20 perc

Még több receptért KATT IDE!


A legfrissebb szám tartalmából:

• Bográcsban főtt ínyencségek
• Spórolós töltött finomságok
• Fogyjunk mediterrán diétával!
• Süssünk gyümölcsökkel!
• Tüzes ételek forró napokra

 

Exit mobile version