Palacsinta másképp – Sonkás palacsintacsigák

nlc | 2009. Augusztus 25.
Az igazán jó buli titka a programokon kívül az étel és az ital, legyünk kreatívak!
Sonkás palacsintacsigák

Hozzávalók:

Elkészítés:

Keverjük csomómentesre a palacsinta hozzávalóit. Pihentessük a tésztát minimum fél órát, majd süssünk hagyományos módon sós palacsintát. A palacsintákra helyezzünk salátaleveleket, sonka- és sajtszeleteket. Szorosan tekerjük fel a palacsintákat, majd vágjuk fel őket kb. 2-3 cm vastag darabokra. Fogpiszkálóval félbevágott koktélparadicsomot tűzzünk minden falatra.

Tipp:
Aki nem akar a palacsintasütéssel bajlódni, használjon kész tortilla lapokat, ezek a nagyobb élelmiszerüzletekben már mindenhol kaphatók.

Elkészítés: 20 perc,
Pihentetés: 30 perc,
Sütés: 10 perc


A legfrissebb szám tartalmából:

• Bográcsban főtt ínyencségek
• Spórolós töltött finomságok
• Fogyjunk mediterrán diétával!
• Süssünk gyümölcsökkel!
• Tüzes ételek forró napokra

Exit mobile version