Céklás palacsinta kecskesajtkrémmel

nlc | 2009. Október 08.
A palacsintában a cékla új életet kezd, és olyan finom, hogy még a meggyőződéses ellenzői is kénytelenek álláspontot változtatni.

Hozzávalók 4 adaghoz:

A krémhez:

Elkészítés:

A palacsintához a tojásból, tejből, lisztből és szódavízből hagyományos palacsintatésztát keverünk. Hozzáreszeljük a nyers céklát. 15 percig pihentetjük.
Forró olajon egyesével palacsintákat sütünk ki.
A töltelékhez kikeverjük a kecskesajtot a finomra aprított zöldfűszerekkel, fokhagymával, szerecsendióval.
A kész palacsintákat megtöltjük a krémmel. Salátaágyon tálaljuk.

A legfrissebb szám tartalmából:

• Bográcsban főtt ínyencségek
• Spórolós töltött finomságok
• Sörrel turbózott húskülönlegességek
• Lajos Mari almás édességei
• Grillezzünk a szobában

 Fizess elő A Nők Lapja Konyhára!

Exit mobile version