Spagetti fokhagymás vargányával és pirított morzsával

nlc | 2009. Október 08.
Az esőzésekkel egyre több erdei gomba (vargánya, rókagomba) jelenik meg, egyik izgalmasabb, mint a másik.

Hozzávalók 2 adaghoz:

Elkészítés:

A tésztát kifőzzük. Közben a kenyér héját eltávolítjuk, belsejét aprítógépben morzsává daráljuk. A morzsát a vajon ropogósra sütjük.
A gombát megtisztítjuk, majd vastagabb szeletekre vágjuk. Olívaolajon megpirítjuk a fokhagymaszeleteket, majd hozzáadjuk a vargányát, és pirosra sütjük.

A tésztát összekeverjük a darált mandulával, az olívaolajjal és a friss petrezselyemmel, majd hozzáadjuk a fokhagymát és vargányát. Azonnal tálaljuk.

A legfrissebb szám tartalmából:

• Bográcsban főtt ínyencségek
• Spórolós töltött finomságok
• Sörrel turbózott húskülönlegességek
• Lajos Mari almás édességei
• Grillezzünk a szobában

 Fizess elő A Nők Lapja Konyhára!

Exit mobile version