Csokoládés-banános rétes

nlc | 2009. Október 09.
Mirelit vajas tésztába töltött csodás finomság


Hozzávalók 2 rúdhoz:

Elkészítés:

A tejszínt felmelegítjük a cukorral, a pudingport elkeverjük a tejjel, és a tejszínhez adva sűrű pudingport főzünk belőle, majd hagyjuk kihűlni.
A kinyújtott tésztát megfelezzük, majd a pudingból egy-egy rudat képzünk rajta. A karikára vágott banánokat belenyomkodjuk, majd a tészta széleit megkenjük tojással, és a töltelékre hajtjuk úgy, hogy fedjék egymást.

A rudakat kívülről is megkenjük tojással, és 180-190 C fokos gőzös sütőben aranybarnára sütjük.

A legfrissebb szám tartalmából:

• Bográcsban főtt ínyencségek
• Spórolós töltött finomságok
• Sörrel turbózott húskülönlegességek
• Lajos Mari almás édességei
• Grillezzünk a szobában

 Fizess elő A Nők Lapja Konyhára!

Exit mobile version