Céklás-kecskesajtos rizottó

nlc | 2009. Október 13.
A rizottó olasz eredetű finomság, és teljesen másfajta ételt értenek alatta, mint amit Magyarországon a legtöbben rizottónak neveznek.

Hozzávalók:

Elkészítés:

A céklát alufóliába tekerjük, és sütőben 200 C fokon 1-1,5 óra alatt puhára sütjük.

Kockára vágjuk, és a kész rizottóhoz keverjük. A szintén kockára vágott kecskesajtot is hozzáadjuk, és alaposan elkeverjük. Ha túl sűrűnek érezzük, az alaplével hígíthatjuk a rizottót.

Tálalás előtt megszórjuk pirított baconkockákkal, a tetejét pedig szeletnyi kecskesajttal díszítjük. Elsőre kicsit furcsa fogásnak tűnhet, de megéri kipróbálni, mert tényleg isteni!

A legfrissebb szám tartalmából:

• Bográcsban főtt ínyencségek
• Spórolós töltött finomságok
• Sörrel turbózott húskülönlegességek
• Lajos Mari almás édességei
• Grillezzünk a szobában

 Fizess elő A Nők Lapja Konyhára!

Exit mobile version