Akaratuk ellenére fogyóznak a brit férfiak

nlc | 2010. Június 08.
A mai nők sok mindent képesek elkövetni azért, hogy a pasijuk jó formában legyen: akár fogyókúrára is fogják őket, mégpedig úgy, hogy az illető erről mit sem tud.


A 3 leghizlalóbb szokás »

Egy brit felmérésből kiderült, hogy a szigetország asszonyainak 16 százaléka próbálta már a férjét diétára fogni annak tudta és beleegyezése nélkül. A magától értetődő fogyókúrás fogások (például a látható zsír levágása a sütésre váró hússzeletről, a zsíros húsok soványra cserélése) mellett néha trükköket is bevetnek: például kisebb tányéron tálalják a vacsorát, sőt olyan hölgy is akadt, aki light üdítőt töltött a férje kólásüvegébe. Azelőtt, hogy „trükközni” kezdtek volna, az érintett hölgyek egyharmada próbálta már megértetni a férjével, hogy le kellene fogynia.

A megkérdezett nők fele egyébként kritizálta már a férjét azért, hogy milyen ételeket választ, és tett dicsérő megjegyzést kisportolt testű sztárok (pl. Brad Pitt vagy David Beckham) alakjára. A megkérdezett férfiak több mint egyharmada viszont arról számolt be, hogy elbizonytalanítja, ha a kedvese világosan a tudtára adja, hogy tetszik neki egy híresen jóképű sztár.

Diéta.lap.hu »

Exit mobile version