Marinált feta sajt

nlc | 2010. Július 17.

Hozzávalók:

Elkészítése:

Vágjuk a fetasajtot 2×2 cm kockákra, majd készítsük el a marinádot: keverjük össze a kétféle olajat, adjuk hozzá a felaprított fokhagymát, a rozmaring leveleket, morzsoljuk hozzá az erős paprikát és adjuk hozzá a borsot.
A sajtkockákat tegyük egy tálba, öntsük rá a fűszeres olajat.
Tegyük egy napra a hűtőbe, hogy az ízek összeérjenek.

Tipp:
Ha az olaj elfedi a sajtot, hetekig tárolhatjuk a hűtőszekrényben

Előkészítés: 10 perc
210 kcal/adag


A legfrissebb szám tartalmából:

• Bográcsban főtt ínyencségek
• Spórolós töltött finomságok
• Fogyjunk mediterrán diétával!
• Süssünk gyümölcsökkel!
• Tüzes ételek forró napokra

Exit mobile version