Tölts fel egy receptet, és nyerj római utat!

nlc | 2011. Szeptember 27.
Pizzák, tészták, tiramisu és az isteni olasz fagylalt! Mindenki imádja az olasz konyhát, ami az ízletes, ráadásul általában pofonegyszerű és gyors ételek kifogyhatatlan kincsestára. Neked mi a specialitásod? Mutasd meg kedvencedet a Sülvefővén, és nyerj!

Töltsd fel kedvenc olaszos ételed receptjét (fotóval!!!) a Sülvefővére, és nyerd meg a kétfős álomhétvégét Rómába!

Mit kell tenned?

Töltsd fel egy olasz étel receptjét 2011. szeptember 19. és október 2. között a Sülvefővére, ne felejtsd el a fotót sem!

Ez lehet leves, főétel, desszert, vagy akár ital, a lényeg, hogy az olasz konyha jellegzetes alapanyagait és módszereit használd.

Feltöltéskor mindenképpen az „Olasz” kategóriába tedd a recepteket!

A beérkezett receptek közül a Sülvefőve séfjeiből álló zsűri választja ki a legjobbat, legizgalmasabbat, melynek alkotóját egy fantasztikus, két személyre szóló hétvégével jutalmazzuk Rómában!

Ki vehet részt?

A játékban csak 2011. szeptember 19. és október 2. között, fotóval együtt feltöltött, eredeti saját recepttel lehet részt venni.

Csak regisztrált felhasználók tölthetnek fel receptet. A feltöltésnél ne felejtsd el kiválasztani a kategóriák közül az „Olasz” kategóriát.

A fődíjat az a felhasználó kapja, akinek a receptjét a Sülvefőve séfjeiből álló zsűri (Mautner Zsófia, Wossala Rozina, Harmath Csaba, Hernyák Tamás, Szőke Jani) a legjobbnak ítéli.

Mit nyerhetsz?

A fődíj egy páros hétvége Rómában: repülőjegy oda-vissza 2 fő részére, repülőtéri illeték, elhelyezés 2 főre részére 4 csillagos szállodában, reggelivel. A szolgáltatás 2011. december 31-ig használható fel, a kiemelt idegenforgalmi időszakok kivételével (karácsony, szilveszter), szabadon választott időpontban, hétvégén vagy hét közben. A nyeremény nem tartalmazza: repülőtéri transzfer, utas, baleset- és poggyászbiztosítás, múzeumi belépők, helyi tömegközlekedés díja, valamint bármiféle fizetős szolgáltatás, amit a nyertes a szállodában igénybe vesz (minibár, étkezés stb.).

Kedvet kaptál? Akkor csak kattints ide, és indulhat is a játék!

Eredményhirdetés: 2011. október 5.

Exit mobile version