A legtutibb lasagnék

nlc | 2011. Október 02.
A Sülvefőve legújabb játékán rengetegen akarnak római utat nyerni, ezért lelkesen töltögetik fel az olaszos ételeket. Sok lasagnereceptet is kaptunk, kiválogattuk a legtutibbakat!
Vasárnap éjfélig még feltölthetsz egy receptet te is!
A nyeremény:
2 fős római vakáció!

A klasszikus húsos lasagne örök favorit, bevalljuk, mi is ezt választanánk először, ha elénk tennének ötféle lasagnét. Gubnaat nevű felhasználónk a darált húson kívül rengeteg sajtot és gombát is tesz lasagnéjába, és persze nem hagyja ki a besamelt sem.

Igazi olasz módra, parmezánnal készíti lasagne al forno ételét wiky007, csakúgy mint mmoncsa, akinek lasagne classicójára nyugodtan lehet alapozni egy hatfős ebédet is.

Vegetáriánusoknak és ínyenceknek egyaránt ideális Annurg pestós lasagnéja, amihez a pestón kívül zöldbabot is tesz. Bár bolti pestóból is megcsinálhatod, ha igazán finomra akarod, még jobb, ha házilag készítesz pestót fenyőmagból, bazsalikomból és olívaolajból.

Szintén a vegetáriánusok kedvence lehet drezie lasagne vegetariana nevű fogása, amibe padlizsán, cukkini, gomba, répa, és persze paradicsompüré kerül.

Van olyan lasagnerecepted, amivel te is beneveznél a játékba? Akkor töltsd fel ide, és nyerj kétfős római utat! Az október 2-ig tartó játék leírását itt találod!

Exit mobile version