Miért érné be kevesebbel?

Kométa | 2014. Február 05.
A kiegyensúlyozott táplálkozás a jó közérzet kulcsa, azonban a rohanó hétköznapok monotonitásában nem mindig tudunk arra időt szakítani, hogy a megfelelő minőségű és mennyiségű tápanyagokat tartalmazó étkekkel kényeztessük magunkat és családtagjainkat.

A teljes értékű étrend szerves része a fehérjebevitel, a rendszeres, de mértékletes húsfogyasztás.

A hús a szervezet számára fontos fehérjéket, vitaminokat, zsírokat és vasat tartalmaz, azonban ügyelni kell arra, hogy megfelelően elkészítve és az ajánlott mennyiségeket betartva fogyasszuk.

 

A legjobb választás természetesen a friss hús, ám ha nincs időnk vagy energiánk a sütéshez-főzéshez, kézenfekvő megoldás lehet egy, az ízlésünknek megfelelő felvágott választása.

A hűtőpultok kínálatában számtalan késztermék csábítja az érzékeinket, azonban tudatos vásárlóként fontoljuk meg döntésünket, és a kiválasztott termék alapvető jellemzői (csomagolás, íz, illat, mennyiség, szavatosság) mellett fordítsunk figyelmet annak összetevőire is.

Tippek a tudatos választáshoz:

 

Mint látható, kis figyelemmel és körültekintéssel nemcsak ízletes fogásokat készíthetünk percek alatt, de az egészségünkért is tehetünk minden egyes étkezésnél, sőt, pénztárcánk is örülni fog.

A Kométa hisz ezekben az értékekben, így szlogenje nem véletlenül: „Az íz a közös szenvedélyünk, a jó ár a közös felelősségünk!”

További információk

 

 

Exit mobile version