Avokádós hummusz

caféblog/makkakonyha | 2014. Február 07.
Így készítsd el a hummuszt, hogy lágy, krémes és kenhető is legyen, de a színére se legyen panasz. Gasztrobloggerünk számos kísérlet után rátalált az igazán finom hummusz receptjére.

Avokádós hummusz

Hozzávalók:

  • pár csipet só
  • 2-3 gerezd fokhagyma
  • ízlés szerint őrölt bors
  • 3-4 evőkanál olívaolaj
  • 2 db avokádó
  • másfél evőkanál tahini
  • fél teáskanál Pimentón de la Vera
  • 2 db lime leve
  • 1 bögre csicseriborsó
Kategóriaelőétel
Elkészítési idő25 perc
Nehézségi szintközepes

Elkészítés

Az elkészítés folyamatát a Makkakonyha blogon találjátok.

 

Exit mobile version