Hihetetlen sütemények az Addams Family konyhájából

Iván Viktória | 2014. Július 04.
Semmi tejszínhab, cukormáz vagy rózsaszín szirup! Hátborzongatóan zseniális édességek következnek, amelyek annyira eszelősen bizarrak, hogy ilyet még kitalálni sem tudtunk volna.

Mi lenne, ha a gyerekek következő szülinapjára nem katicabogár vagy versenyautó formájú tortával állítanál be, hanem csupa csoki vudutortával vagy karamellás tarantulasüteményekkel? Christine McConnell Los Angeles-i fotós és stylist is ott kezdte a cukrászkodást, ahol mindannyian: a nulláról. A YouTube-ról tanulta meg a fortélyokat, a kézügyessége pedig valószínűleg annak köszönhető, hogy fodrásznak és sminkesnek tanult. A 32 éves Christine virágmintás ruháiban és kötényében az ötvenes évek pin-up lányainak mai unokája lehetne. Csak ő nem pitéket süt, hanem óriás skorpiót, pókokat, földönkívülieket vagy koponyás tortákat és édességeket.

Alkotásait Tim Burton és Hitchcock, az Addams Family és a Született feleségek ihlették, és az Instagram-oldalán alig várja a majdnem százezres rajongótábora az újabb és újabb remekműveket.

 

 

 

 

 

 

Exit mobile version