Mit főzzek ma vacsira? Dinnyesalátát!

nlc | 2014. Július 15.
Dinnyés kedvünkben vagyunk ma, mégis csak magában olyan szegényesnek tűnne. Így hát művészkedünk belőle egy isteni finom dinnyesalátát.

Bazsalikomos dinnyesaláta, roston sült csirkemellel

Hozzávalók:

Elkészítése:

1. Az ecetet elkeverem az olajjal egy nagyobb keverőtálban. Beleforgatom a dinnyét és a bazsalikomot. Finoman borsozom.

2. Forró, füstölgő serpenyőben, kevés olajon megsütöm a csirkemellet.

3. Tálaláskor óvatosan a dinnyéhez keverem a sajtot, megszórom a pirított szezámmaggal és együtt fogyasztom. Ha a dinnye nem elég édes, akkor egy kevés mézet csorgathatunk az ecetes alaphoz. 2-3 adag lesz belőle.

Exit mobile version