Mit főzzek ma vacsira? Kolbászos sajtlevest!

nlc | 2014. Október 13.
Egy finom meleg leves vacsorára számunkra bármikor jöhet, a kolbászos sajtleves pedig laktató, és az egyik legjobb vacsora, amit mostanában ettünk.

Kolbászos sajtkrémleves

Hozzávalók 4 személyre:

Elkészítése:

A felkarikázott újhagymát kevés olajon megpirítjuk, rátesszük a kockára vágott sajtot, a finomra vágott lestyánt és rozmaringot, majd felengedjük a zöldséglevessel. Addig főzzük, amíg a sajt elolvad, aztán összeturmixoljuk. Visszatesszük a tűzre, és a kevés vízzel elkevert étkezési keményítővel besűrítjük. Hozzáadjuk a tejszínt, sózzuk, borsozzuk. A felkarikázott kolbászt egy serpenyőben a vajon megpirítjuk, és tálaláskor a leves tetejére tesszük.

Exit mobile version