Mit főzzek ma vacsira? Citromos spagettit!

nlc | 2014. Október 27.
David Rocco spagettije végtelenül egyszerű, tényleg harminc perc alatt kész van, és máris meleg vacsora kerül az asztalra.

Citromos spagetti David Roccótól

Hozzávalók:

Elkészítés:

Öntsük a spagettit forrásban lévő sós vízbe, és azonnal keverjük el, hogy ne tapadjon le.

Vágjuk a fokhagymagerezdet félbe, a vágott felével dörzsöljük be egy nagy tál belsejét, így a nyers fokhagyma íze fogja borítani a tál belsejét. A maradék fokhagymát dobjuk ki. A frissen facsart citromlébe keverés mellett kis mennyiségekben csepegtessük bele az extra szűz olívaolajat. Alaposan keverjük össze, amíg a hozzávalók teljesen egységes keveréket nem alkotnak. Keverjük el benne a parmezánt.

Amikor a spagetti eléri az al dente állagot, szűrjük le, és öntsük bele a tálba, majd jól keverjük el. Szórjuk meg parmezánnal, petrezselyemmel és citromhéjjal. Tálaljuk azonnal.

Exit mobile version