Mit főzzek ma ebédre? Spanyol csirkecombot

nlc | 2014. November 09.
Evezzünk spanyol vizekre, és fedezzük fel ezt a zöldséges, csirkés, vörösboros ebédet magunknak.

Spanyol tepsis csirkecomb

Hozzávalók:

Elkészítés:

Az apróra kockázott hagymát olívaolajon megdinszteljük, beletesszük a felkockázott paprikát, ezzel is pároljuk, majd hozzáadjuk a paradicsomot és a vörösbort. Összeforraljuk, megsózzuk, megborsozzuk, elkeverjük benne a leszemezett kukoricát, a vágott petrezselymet. Hőálló cseréptálba helyezzük az alsó és felső részre szétvágott, besózott csirkecombokat és a felkarikázott kolbászt. Köré szedjük a paradicsomos keveréket. Alufóliával lefedjük a tálat, és 220 fokon 1 órán át sütjük, majd fólia nélkül 10-15 perc alatt megpirítjuk.

Exit mobile version