Gyors vacsora: camembert-es, sonkás, almás melegszendvics

nlc | 2015. Január 27.
Kiváló megoldás gyors vacsorának, ha feldobjuk az unalmas melegszendvicset minden földi jóval. Csak a képzelet szabhat határt annak, hogy mi minden kerüljön rá.

Camembert-es, sonkás, almás melegszendvics

Hozzávalók 2 nagy szelet kenyérhez vagy 6 karika bagetthez:

Megpirítjuk a kenyeret, majd megkenjünk vajjal. Ráhelyezzük az almaszeleteket, arra a sonkát, végül befedjük a camembert sajttal. Aranysárgára sütjük (grillben és sütőben egyaránt lehet), kevés borssal, aprított metélőhagymával megszórva tálaljuk. Tipp: a sonka és az alma helyett áfonyalekvárral is kombinálhatjuk a camembert-t, úgy is nagyon finom lesz a végeredmény.

Exit mobile version