Gyors vacsora: grillezett hal vajas-fokhagymás petrezselyemmel

nlc | 2015. Február 06.
Könnyű, diétás vacsorának nézünk elébe: a hal grillezve és zöldséggel nem árthat az alakunknak.

Grillezett hal vajas-fokhagymás petrezselyemmel

Hozzávalók 2 személyre:

A zöldségkörethez:

A megtisztított halszeletekről itassuk le a vizet, fűszerezzük be mindkét oldalukat, majd néhány perc alatt süssük meg őket. A zúzott fokhagymát pirítsuk illatosra az olívaolajon, és adjuk hozzá az apróra vágott petrezselymet. A fokhagymás-petrezselymes keveréket halmozzuk a halszeletekre. Köretnek készítsük hozzá párolt brokkolit, bébirépát, cukkinit.

Tipp: Természetesen ízlés szerint más zöldségeket is adhatunk hozzá, párolt kukoricát, zöldborsót, kelbimbót, karfiolt vagy éppen újburgonyát is.

Exit mobile version