Gyors vacsora: Tonhalas-kesudiós saláta

nlc | 2015. Augusztus 11.
Leírni több idő, mint elkészíteni. Mai gyors vacsoránk egy villámgyorsan összedobható saláta, amit még egy hosszú, fárasztó kánikulai nap végén is könnyedén elkészíthetünk.

Tonhalas-kesudiós saláta

Hozzávalók:

  • 10 dkg feta
  • 1 fej jégsaláta
  • 1 db tonhalkonzerv
  • 1 marék olívabogyó
  • 1 marék kesudió
  • kevés szőlőmagolaj
Kategóriavacsora
Elkészítési idő30 perc
Nehézségi szintkönnyű

Elkészítés

A salátát megmosom, feldarabolom, meglocsolom szőlőmagolajjal. A tonhalról leöntöm az olajat és a salátához adom. A fetasajtot felkockázom és a olívabogyóval és a kesudióval a salátához adom. Egyet keverek rajta és már lehet is fogyasztani.

Ha tetszett ez a recept, érdemes körülnézni a Bonnie konyhája blogon.

Még több gyors vacsora receptje:

Exit mobile version