Így készül a melegszendvics sajttal és sörrel töltve

nlc | 2015. Szeptember 15.
Sörrel töltött sajtos melegszendvics – képtelenségnek tűnik? Bizonyítjuk, hogy nagyon is valós. Itt a recept lépésről lépésre, melyet magad is kipróbálhatsz.

Ez a sajtos-sörös melegszendvics ideális nassolni való lehet például foci meccs nézés közben. Ha párodat el akarod bűvölni konyhatudományoddal, ezzel a szendviccsel biztosan kiváltod az elismerését. Mutatjuk lépésről-lépésre, hogyan készül ez a hihetetlenül finom és különleges melegszendvics.

A sajtos-sörös melegszendvics hozzávalói

Így készül a sajtos-sörös melegszendvics

Sajtreszelőn reszeld le a cheddart, vagy robotgépbe rakva “daráld le”.

A melegszendvics elkészítésének második lépéseként öntsd a reszelt sajthoz a sört, a Worcester-szószt, ízlés szerint fűszerezd, majd jó alaposan keverd össze.

Ujjnyi vastagon szeleteld föl a bagetteket.

Vajazd meg vékonyan a bagettszeleteket, majd vékonyan a sajtos-sörös keverékkel is kend meg. Illessz össze két szeletet. Serpenyőben forrósíts fel pici vajat…

…és süsd meg a szendvicsek mindkét oldalát. Oldalanként kb. 2-2 perc.

Langyos sütőben tartsd melegen az elkészült szendvicseket, amíg mind megsül.

További szendvicsreceptek az NLCafén

Forrás: BuzzFeed

Exit mobile version