Túrógombóc – egyszerűen és édesen

cafeblog/legyenkerek | 2015. Szeptember 18.
Sokan azt gondolják, hogy ördöngösség elkészíteni, ezért inkább hozzá sem fognak, vagy a gyorsfagyasztott változatot keresik a boltok hűtőiben. Az alábbi receptet követve nagyjából fél óra alatt friss, remek állagú túrógombóc kerülhet az asztalunkra.

Ha a cukor nélküli változatot készíted, akkor pedig igazán finom, energiaszegény desszerttel bűvölheted el a családod. Csak győzd fogadni az elismerő dicséreteket! Az öntethez: tejföl és porcukor/eritritből készült porcukor ízlés szerint. A tehéntúrót egy tálban összekeverjük a búzadarával, majd hozzákeverjük az egész tojásokat, pici sót és az egészet jól összedolgozzuk.

A folytatásért kattints a Legyen Kerek caféblogra!

Exit mobile version