Lisztmentes túrótorta – egyszerűen, könnyen

cafeblog/konyhalal | 2015. Október 07.
Lisztmentes, így gluténérzékenyek és diétázók is fogyaszthatják. Önmagában is finom, de ha leöntöd valamilyen savanykás gyümölcsöntettel, mennyei lesz!

A tojásokat kettéválasztjuk. A tojásfehérjéket kemény habbá verjük a sóval. A tojássárgákat a cukorral keverjük habosra. Adjuk hozzá az összetört túrót, joghurtot, citromhéjat és pudingport.

Óvatosan keverjük bele a tojáshabot. Kb 24 cm-es formába öntsük. Ez legyen vagy szilikon vagy sütőpapírral bélelt. Én két kisebb formába tettem, azért látszik magasnak. 180 °C-os sütőben kb. 30 perc alatt süssük ki.

A folytatásért kattints a Konyhalál caféblogra!

Exit mobile version