A tökéletes sült gesztenye

cafeblog/atetovaltlanykonyhaja | 2015. Október 22.
Mindig eszembe jut a gyerekkorom, amikor telente még lehetett az utcán sült gesztenyét kapni. Már akkor is aranyárban volt, de egyszerűen nem tudtam ellenállni neki, az összes zsebpénzemet ráköltöttem.

Aztán mikor a párommal egy fedél alá költöztünk, megkérdezte, hogy nem sütnék-e gesztenyét. Én meg szégyenszemre csak lapultam, hogy én olyat nem tudok… Az első évben ő készítette inkább kisebb, mint nagyobb sikerrel.

Pár évig aztán szóba sem került, aztán idén úgy gondoltam, ez sem foghat ki rajtam, rengeteg embernek simán megy, nekem is fog! A neten ezerféle biztos módszer kering, ember legyen a talpán, aki ezeken eligazodik. De büszkén jelentem, az idei harmadik próbálkozásra végre tökéletes eredményt produkáltam: egyszerű leszedni a héját, és nem száraz!

A folytatásért kattints a Tetovált lány konyhája caféblogra!

Exit mobile version