Ötperces túrós kuglófcsoda

cafeblog/rupanerkonyha | 2016. Január 07.
Álompuha tészta, mégis zaftos, túrós. Nem szárad ki, nem túl édes, forrón, melegen, langyosan vagy hidegen, mindenhogy mennyei.

A kuglóf elkészítése kapcsán pedig az öt perccel még túlzok is. Olyan kuglóf receptjét mutatjuk, amelyet később sorozatban kell gyártanunk a családnak és a barátoknak, hiszen mindenki nálunk akar majd uzsonnázni.

 

A mérce a szokásos 2,5 dl-es bögre

Gyors kuglóf recept hozzávalói:

1. A sütőt bekapcsoljuk 180 fokra, alul-felül sütésre.
2. A margarint enyhén megolvaszthatjuk, hogy könnyebben kezelhető legyen, de ne legyen teljesen felolvasztva. Ezután a csipet sóval, a cukorral és a túróval kikeverjük egy mixerrel.

A folytatásért kattints a Rupáner-konyha caféblogra!

Kattints tovább a teljes receptre >>>

Exit mobile version